Kväll

Sen kväll och jag borde ligga i sängen redan. Har varit på styrelsemöte som drog ut på tiden. Taskigt att jag inte har fått träffa Ludvig sedan i morse. Imorgon har Fredrik tagit pappaledigt och ska få mysa med honom hela dagen. På kvällen blir det sommarfest på dagis och jag hoppas på några extra grader på termometern. Har bakat goda päronmuffins som ligger och väntar i frysen, det känns bra i mammahjärtat.

Det är knepigt att det ofta är de praktiska sakerna jag gör som får mig att känna mig som en riktig mamma. Att baka bullar till dagisfesten, eller att sy i band i Ludvigs vantar. Det är ju inte detta som är föräldraskap. Vem som helst kan sy band i vantar. Och vem som helst kan köpa goda kanelgifflar på Ica. Det är ju stunderna då jag kramar honom hårt, hårt och viskar i hans öra när han vaknar alldeles rädd på natten, eller stunderna då han springer mot mig på dagis skrikandes av lycka när jag ska hämta honom, eller när vi ligger på golvet och kiknar av skratt båda två. Det är ju dessa stunder mammakänslorna borde vara som mest påtagliga.

Nu blir det godnatt. Imorgon blir det en lång dag då det efter festligheterna är dags för packning. Till helgen bär det av till Lalandia med fam Törnquist. Det ska bli riktigt trevligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0