Övermod

Självförtoroende är bra. Lagom... Jag är inte alltid bra på det.

Klart att jag kan halvspringa med spagetti och köttfärssås med ketchup runt min beiga tygsoffa.
Klart att jag kan duka av hela frukostbordet i en famn.
Klart att jag kan äta pizza över Annas vita matta.
Klart att jag kan tömma Ludvigs badbalja i vasken i tvättstugan...

Om ni har haft svårt att få tag i brandkåren idag kan det vara för att de varit hemma hos mig och pumpat vatten.
Tack Anna för tipset om att bada i tvättstugan! =)
Ludvig tycker förresten inte om att bada. Vi har fått erkänna det nu. Ett tag har vi försökt hitta bortförklaringar som att han varit trött och hungrig när han har badat. Det funkar inte längre. Isåfall måste folk tro att vi är bra dumma som fortsätter att bada honom vis dessa tillfälle.

Ludvig Svante Fredrik

Så var dopet avklarat! Det gick väldigt bra. Inga oväntade incidenter. Inga större i alla fall. Hade glömt att duka till några gäster bara. Ludvig sov sig genom hela dopet, det var väl egentligen det mest oväntade. Han är annars inte så förtjust i att sova på dagarna. Gudfar höll sig stående hela akten också trots att han var lite "trött" en söndag eftermiddag.
Emma sjöng underbart så att både Ludvigs mamma och pappa fick tårar i ögonen. Shirley Clamps Det är du. Jag är inte så duktig på dator så att jag kan spela den för er här. Det kanske inte ens går... men den är värd att leta upp i alla fall!

Nu hörde jag att chipspåsen prassla. Tjiihooo!

Förberedelse

Dagen har bestått av förberedelser inför morgondagens dop. Det har väl gått bra över lag. Förutom att jag glömde hälften (ja, verkligen hälften) av ingredienserna i pastasalladen. Den smakade bra ändå... Fast nu är den godare.
Måste säga att jag är ganska stolt över mig själv. Att fixa allt mat och bak inför ett dop själv är inte illa. För att ha ett dop innebär att man har en bebis. Och då är det inte lätt att fixa. Fast jag har fått mycket hjälp. Tack moster och farmor som har passat Ludvig och pysslat lite i köket.

Ikväll är det tjejmiddag i smyge.


TANDLÄKARSKRÄCK =(

Jag är verkligen barnsligt rädd för tandläkaren. Har varit där idag och lagat ett hål. Jag vet egentligen inte vad det är som gör att det känns så fruktansvärt i hela kroppen. Kanske är det ljuden av alla verktygen mot tänderna, eller det faktum att två människor hänger över en och försöker kväva en genom att stoppa så många saker i munnen på en som dom kan. I alla fall har jag sån hjärtklappning när jag kommer dit att haklappen de sätter på mig hoppar upp och ner mellan bröstet och ansiktet. Och då har jag inga stora bröst.... Sen när de började darrade jag som ett asplöv i hela kroppen. Ändå måste jag säga att Amel var väldigt trevlig, han luktade inte ens illa.


Tjihooo!!

Nu har jag blivit inspirerad av systeryster att skaffa en egen blogg. Sitter hemma hos henne och får hjälp. Jag riktigt känner hur hon vill skrika på mig när jag segar med datorn. Men med mig har hon tålamod... hihi. Eller så är det bara för att hon har Ludvig sovandes i famnen som hon låter bli. Det första låter mer smickrande.
Är egentligen här för att fira pappa, han fyller 49 år idag. Det är gammalt.
Nu har familjen lyckats väcka Ludvig. Ingen annan än jag som är ledsen för det... Det är tokigt vad vuxna människor kan bete sig underligt med en bebis i närheten.

Nä, nu vill fisen nog ha mat snart

RSS 2.0