*Bono*

Älskade, älskade Bonokisen....


Bitterljuvt

En söndag som alla andra, men ack så annorlunda.
Idag stämplade jag ut för sista gången på avd 11. Vilken märklig känsla. Än har jag nog inte förstått riktigt. Men riktigt lycklig blir jag när jag tänker på hur mycket jag ska vara ledig på helgerna. Jag ska inte jobba en helg förrän efter min semester, vilket betyder ungefär vid månadsskiftet juli-aug. I nästan tio år har jag haft jobb och extrajobb som innneburit helgarbete.

Jag gick hem extra tidigt idag för att öva på lediga söndagar. jag måste säga att jag var riktigt bra på det. Började med lite kaffe på terassen. Planterade ett körsbärsträd, för att sedan slumra till lite i solstolen. Vad säger ni om det va?


Torsdag

Lägesrapport från Balders:

Sitter i soffan på ovanvåningen och känner ett litet lyckorus fara genom kroppen. Jag känner att allt börjar landa inom mig igen. På ena sidan om mig ligger Fredrik och småsnarkar. På den andra spinner Bono.
Kroppen värker sådär skönt som den inte gjort på länge. Bara efter träning är det underbart att inte kunna lyfta armarna utan att oja sig.

Fjärilarna har börjat testa sina vingar i min mage. Imorgon går jag på sista helgpasset på jobb. Nästa vecka väntar nytt. Dessutom sade jag upp mig på riktigt, tjänstledigheten som jag tänkt mig blev struligt. Nu är det så definitivt och jag har börjat inse att det är på riktigt att jag ska lämna mina underbara arbetskamrater.


Nytt

Spännande och skrämmande. Roligt och sorgligt. Ny utmaning - nytt liv

Jobb är vad det handlar om. Om två veckor lite drygt lämnar jag mina underbara kollegor för nya utmaningar. Jag måste säga att jag är ganska stolt över mig själv som vågat ta steget. Jag tror inte att många skulle bli förvånade om jag hade jobbat kvar på samma ställe i 20 år. Nu blir det inte så.
Det ska bli underbart att vara ledig tillsammans med familjen på helger och kvällar. Däremot blir det inga mysiga frukostfikor med tjejkompisarna i veckorna.

Denna veckan har inneburit massos av tankar och bollar i luften. Just nu känns det verkligen som all luft gått ur mig. Kanske jag borde söka upp sängen för lite ny energi?

RSS 2.0