Utflykt

I söndags kom Carro med bullar och sällskapade oss till frukost. När vi var mätta blev vi alla (okej, inte Fredrik egentligen men han hade inget val) väldigt sugna på en utflykt. Jag fick bestämma, så det bar av mot Ikea för att köpa ett skoställ till tvättstugan. Hem kom vi med grejer till Ludvigs lekrum.  Tack vare Patric och Sofie kom vi hem =) Väl ute på parkeringen insåg vi att vi inte fick in bokhyllan i bilen, och vips, så stod de där som räddande änglar med stor baklucka.
På kvällen kom Madde också förbi en sväng så jag satte henne och Carro i arbete med att släpa ut en massa saker i garaget så att vi kunde få upp de nya. Sedan byggde vi bokhylla. Oj, vad svårt det var när man inte fick väsnas. Ludvig hade ju somnat i rummet intill. Så vi tog fram den lilla hammaren och satte igång.

Vi tog till alla knep för att lyckas med bygget. En del satsade på jobbhäng. Andra på att brösta upp sig (vilket ledde till tillplattning tillslut). Och riktigt lyckliga blev vi när vi, mitt i natten, var färdiga.
Kommentarer
Linda säger:

Han har bra smak den där Ludvig. Han har ju köpt exakt samma bokylla och lådor som sin faster. :)

2009-07-28 @ 11:06:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0