Acclimatiserad till samhället

Den här killen exploderar för tillfället i utvecklingen. Varje dag ser vi något nytt han kommit underfund med. Det är så fascinerande att se hur han utforskar sin värld och sina möjligheter. Lika intressant är det att se hur han aldrig är riktigt nöjd. Just när han lyckats med något nytt, spännande bus kan man riktigt se tillfredsställelsen i hans ansiktsuttryck. Hans ögon utstrålar självsäkerhet i säkert 3 sekunder. Sedan ser man tydligt hur han stannar upp, han kommer nu att tänka på att det säkert finns en vidareutveckling på det redan utförda momentet. Och nyfikenheten är tillbaka i de runda blå. Ludvig är redan mer målmedveten än jag någonsin varit. Killen lever efter mottot "Var nöjd men Nöj dig aldrig...."


Här har han nyligen kommit på att man kan resa sig mot bordet. Men varför ska man nöja sig med det när man kanske kan klättra upp på det?

Kommentarer
Emma säger:

Vilken liten klätterapa.... tycker han påminner om någon i släkten vid samma ålder.

Kan det vara så att han fått lite Emilbus i sig, för vad jag kan minnas så var Emil exakt likadan i den åldern. Så se upp, på med selen för snart är han i fönsterkarmarna och klättrar.



Kram Emma

2009-02-19 @ 12:08:05
URL: http://emisen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0