Förtvivlad

Igår ringde dagis till mitt jobb på eftermiddagen och berättade att Ludvig var hysteriskt ledsen och hade varit så hela dagen från och till. Hur förkrossande känns inte det när man står med pyttebemanning på jobb och nästan omöjligt kan lämna. Jag ringde superMosse som fick rycka in och hämta honom meddetsamma.
Idag när jag lämnade honom blev han också fruktansvärt ledsen. Om det går så träffar det mer rakt i hjärtat nu när han nu kan uttrycka sig lite mer. "Mamma inte jobba. Guggi följa meeed..." Jag grinade nog lika mycket som honom när jag körde därifrån. Jag tog med hans favoritbok hemifrån idag och att läsa den hade hjälpt en liten stund i alla fall.
Idag hämtar morbror och förhoppningsvis börjar han snart vänja sig vid vardagslivet igen.

Mitt mammahjärta blöder

Just nuMassor med sagomys i regnet. Nalle Pettersson och Iggle Piggle ska självklart vara med.

Sommar

Igår inhandlades en pool till Balders. Som f d badkruka var jag tvungen att inviga den meddetsamma den var uppfylld igårkväll. Det var kallt. Ruskigt kallt. (Kanske gjorde jag det för att Carro lovade mig en kaka som belöning)
Idag var det bättre väder och poolen fick användas mer sunt. Vattnet hade dock inte hunnit värmas upp så det dröjde till långt in på eftermiddagen innan Ludvig vågade sig i. Då fanns det inte så mycket vatten kvar efter att morfar visat upp ett ryggplask.

Nu närmar sig semestern sitt slut. Jag kan inte förstå vart de fyra veckorna tagit vägen. Jag har ju inte hunnit slappa något än. Ångesten börjar krypa sig på, men jag försöker slå bort den för att kunna njuta fullt veckan ut. Det har i alla fall varit en mycket trevlig ledighet. Jag tror faktiskt inte att jag och mannen någon gång tidigare spenderat så mycket tid tillsammans. Jag har blivit som nyförälskad igen.

Ett mycket trevligt inslag under semestern var när jag rymde ett dygn från släktsemester i Falkenberg för att träffa Josse i Göteborg. Vi turistade lite och tog oss upp i hjulet. Det var högt.


Rioouliiiit, som Ludvig skulle ha sagtKan man ha annat än roligt i denna killes sällskap? Jag tror inte det. Värre utklädningsfantast får man nog leta efter.

RSS 2.0