Nytt år

Då var det nya året infirat genom partaj i Höllan hos Anna och Martin. Det bjöds på mycket gott sällskap och god mat. Mycket mat dessutom. 7 rätters middag. Det enda problemet var hur man skulle få alla att sitta ner vid bordet samtidigt. Med 4 bebisar och 2 små barn på plats är det inte det lättaste, en sjurätters middag tar ju sin lilla tid. Det fick bli en lite längre paus mellan soppan och salladen för blöjbyten och nattningar. Lite imponerad är jag över att alla barnen sov sig igenom tolvslaget. Babyvakterna ljöd varma när raketerna smällde men inga barnskrik var det i dem.



Kocken själv gick igenom menyn när vi satt oss till bords. Ludvig fick nöja sig med smörgåsrån men han var lika nöjd för det.
   

Fredrik fick en pappacigarr av Henrik när han hälsade på oss på BB efter att vi fått Ludvig. Den blev rökt under kvällen. Men vad säger man, bättre sent än aldrig.

Här är vi utanför och skålar in 2009. (Försök att bortse från att Fredrik blundar och därför ser ut som ett fån, för det finns ingen bättre bild). Ludvig är med oss på länk i den vita apparaten. Anna och Martin är också lyckliga över att få fira sin första nyårsafton med Alma.




Ikväll har vi haft lite spelkväll hemma. Ett tips är att prova DVD-versionen av Cluedo. Det var lite hjärngympa. Ludvig vinkade idag för första gången medvetet. Jag blev överlycklig och gick och vinkade till honom resten av kvällen. Det är så sött med bakvända babyvinkar.


Kommentarer
Carolin säger:

Vad kärt, vilka fina familjefoton ni lyckades ta! Alma och Ludvig är jättesöta (:

2009-01-02 @ 14:34:40
URL: http://makemebreathe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0